Over Fleur

Als kind wilde ik baas van de wereld worden. Niet om iedereen rond te commanderen, maar omdat ik het toen al leuk vond om met veel energie een voorwaartse beweging te creëren.

Ik zag vaak waar het naartoe moest en realiseerde me al op jonge leeftijd dat je samen met anderen tot grote successen kunt komen. Maar dan is het wel belangrijk dat iedereen op een plek zit die goed voelt, en weet waar hij of zij goed in is, en kansen krijgt, zodat ieders talenten optimaal benut worden. Immers: alleen op een gezonde voedingsbodem kan je groeien.

En groeien doe je samen. Ik ben niet een externe hulp die even komt vertellen hoe het moet en dan weer weggaat. Het ‘met elkaar doen’ is voor mij een belangrijk uitgangspunt en zelfs vereiste in mijn werk. Alleen samen creëer je synergie, draagvlak en creativiteit. Alleen in contact met elkaar zorg je voor een gezamenlijke verantwoordelijkheid waar iedereen de schouders onder wil zetten. Mijn nieuwsgierigheid, optimisme, vermogen om te verbinden en doelgerichtheid helpen daarbij.

Fleur is niet bang om lastige vragen te stellen en zo de kern van een probleem te pakken te krijgen

Femke Deckers
Collega/teamcoach

Na mijn studie bedrijfskunde werkte ik jarenlang bij HEINEKEN. Eerst als HR Business Partner, daarna als Talent Manager. In 2016 verhuisde ik met mijn gezin naar Breda en ben ik voor mezelf begonnen. Sindsdien werk ik als interimmer en (team)coach bij vooral technische bedrijven. Tegelijkertijd verdiepte ik me verder in het coachvak met opleidingen, intervisie en andere activiteiten bij NONONS en NOBCO.

Mijn ervaring in de corporate wereld én mijn bedrijfskundige achtergrond zorgen ervoor dat ik goed de koppeling kan maken tussen persoonlijke drijfveren en de werkomgeving. Opdrachtgevers waarderen mijn energieke en motiverende werkwijze in combinatie met een pragmatische werkwijze. Coachees waarderen mijn open, niet-oordelende karakter waardoor ze zich veilig voelen. Ik kan conceptueel denken en tegelijkertijd een vertaling maken naar de praktijk. Hierdoor komen we altijd tot concrete doelen en veranderingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en sport ik veel. Ik rende twee marathons en houd ook van wandelen, hockeyen, paardrijden en yoga. Samen met mijn man Joost heb ik drie lieve kinderen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

CV Fleur Pernet

2022 – heden FWD HR Persoonlijke coaching voor meer regie in werk en leven
2018 – heden FWD HR Teamcoach voor o.a. Vanderlande, Damen Shipyards, MSD
2017 – heden FWD HR Talent Management Expert voor internationale, technische bedrijven (o.a. Vanderlande, Damen Shipyards, Marel, Yanmar)
2022 NONONS NOBCO geaccrediteerd Coach Practitioner
2018 Insights Discovery Licensed Practitioner
2009 – 2017 HEINEKEN Talent management, HR Business Partner
2007 – 2009 Capgemini Consultant HR Transformations
2007 Erasmus Universiteit Rotterdam MSc Strategic Management
2005 Erasmus Universiteit Rotterdam BSc Bedrijfskunde
2001 Lorentz Casimir Lyceum Eindhoven VWO
03-08-1983 Geboren in Den Haag, getogen in Son en Breugel