Personal coaching

Courage is not the absence of fear, but the triumph over it.
– Nelson Mandela

Je loopt vast in je werk. Je hebt het gevoel dat dingen je overkomen of worden aangedaan. Je staat voor een belangrijke keuze of uitdaging. Je voelt je onzeker in de samenwerking met anderen. Of het gaat eigenlijk best lekker, en toch voel je dat er meer in je zit dan je nu laat zien. Je bent toe aan verandering en wilt graag weten welke stappen je kunt zetten om je doel te bereiken. Hoe krijg je weer plezier en ontspanning in je werk?

In een coachtraject van gemiddeld vier tot zes sessies gaan we samen op zoek naar het antwoord op deze vraag. Je wordt je bewust van je gedrag en patronen, en krijgt een helder doel voor ogen dat je wilt bereiken. Vervolgens bepalen we hoe je dat doel kunt bereiken. We gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen en oefenen met ‘nieuw’ gedrag. Net zolang tot jij het vertrouwen hebt dat je de weg naar jouw doel verder zelf kunt bewandelen.

In coaching werk ik met verschillende methodieken zoals Transactionele Analyse, ACT, Systemisch Werk, NLP en Insights Discovery.

Wil jij meer grip op je werk of leven? Volg dan deze drie stappen:

  1. Intake

    We plannen een (vrijblijvende) afspraak. Tijdens de intake krijgen we een goed beeld van wat je met het coachtraject wilt bereiken en hoe we daar naartoe gaan werken.
  2. Coachtraject

    In vier tot zes sessies van anderhalf uur ontdekken we samen waar je naartoe wilt en wat je daarin belemmert/waar je tegenaan loopt. Vervolgens bekijken we hoe je dat in zowel je werk als privéleven kunt veranderen en ga je oefenen met nieuw gedrag om stappen te zetten richting jouw doel.
  3. Afronding

    Aan het einde van het traject heb je genoeg handvatten om je eigen regie te behouden in situaties die je eerder lastig vond. Je zit lekkerder in je vel en ervaart meer plezier en ontspanning in je werk én thuis.

Contact

Wanneer spreken we af?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam