Geert van Tilburg

Directeur HR COE bij Marel

‘Marel is een internationaal bedrijf, met wereldwijd achtduizend mensen in dienst, een hoofdkantoor in IJsland en HR-afdeling in Nederland. Wie bij ons binnenkomt, krijgt met aardig wat stakeholders te maken. Fleur liet meteen zien dat ze al eerder met dat bijltje had gehakt. Ze was zelfverzekerd in haar aanpak en wist alle stakeholders te overtuigen van het proces dat volgens haar nodig was.

‘Fleur heeft een jaar bij ons gewerkt. In die tijd zette ze een beleid op voor talent management, leiderschapsontwikkeling en succession planning. Dit deed ze zelfstandig, maar altijd in tune met mij. Ze was proactief en kwam met eigen ideeën, zonder voorbij te gaan aan de richting die ik in gedachten had. We vulden elkaar goed aan. Ik ben van de grote lijnen, zij was juist volhardend in de details. Dat leidde soms tot discussies, maar het sierde haar ook wel. Ik werk liever met iemand die overtuigd ergens voor staat dan met iemand die te makkelijk meeloopt.

‘Ik werk al 38 jaar bij dit bedrijf en weet aardig hoe de hazen lopen. Maar Fleur kon echt de expertise binnenbrengen en haar plan op een geloofwaardige en betrouwbare manier uitvoeren. Been there, done that, was haar houding. Precies wat we nodig hadden. Ik zou haar zeker aanbevelen als je processen wilt vernieuwen en implementeren.’

Contact

Wat kan ik voor jou doen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam